Skip to content

Meester Dirksen 40 jaar in het onderwijs!

In augustus van dit jaar was meester Dirksen 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Als kers op de taart was hij ook nog eens 25 jaar werkzaam op de Rehobothschool. Meester Dirksen zou zeggen: ‘Al die jaren mocht ik dienstbaar zijn in het onderwijs’.

Dit jubileum willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Hierbij stellen we u op de hoogte van een aantal zaken rondom het jubileum.

• D.V. vrijdag 14 oktober is er op school een jubileumdag. Overdag herdenken we met de kinderen en de collega’s het jubileum.

• ’s Avonds is er voor ouders, oud-leerlingen en andere belangstellenden een receptie. U wordt hiervoor van harte uitgenodigd. De receptie duurt van 19:30 u. – 21:00 u. en is in de dependance, Laan van Leeuwenstein 6. Let op: Deze receptie is niet bedoeld voor de kinderen die nu op school zitten. Voor hen organiseren we overdag immers een programma.

Hopelijk hebben we u op deze wijze voldoende geïnformeerd. Mocht u vragen hebben, laat het weten! U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier ‘Vragen’ op deze website.

Back To Top